Новини

Новини
Висшето училището по застраховане и финанси увеличава броя на специалностите си и променя своето лого
1 8 14

Висшето училището по застраховане и финанси увеличава броя на специалностите си и променя своето лого

Висшето училище по застраховане и финанси разшири обхвата на специалностите си за новата учебна 2014-2015 година – сега предлагаме избор измежду много нови бакалавърски и магистърски програми, съобразени със съвременния профил на икономиката и финансите. Променяме и нашето лого, като го превръщаме в герб, отговарящ на новата философия на нашия университет.

 

   Per aspera ad astra, по трудния път на знанието, Висшето училище ще учи своите студенти не само на финанси и застраховане, но и на бизнес, като стремежът му е да възпитава у тях дух на независимост и предприемачество.  Така то следва своята мисия да създава мислещи хора, които да направят България  по-добро място за живот и развитие.

 

    Новите бакалавърски програми, на които ще могат да се обучават студентите през новата учебна година, включват Финансов мениджмънт и бизнес право, Е-бизнес, маркетинг и продажби, Счетоводство и одит и Международен бизнес и финанси. Новите ни магистърски програми са разработени съвместно с нашите бизнес партньори, така че да бъдат адекватни на техните бизнес нужди. Заедно с Intertek ще обучаваме магистри в специалностите Финансови пазари, Инвестиционно консултиране и посредничество. Професионалисти от световната агенция Saatchi&Saatchi ще обучават магистрите по специалностите Реклама, Иновативeн маркетинг и Бранд мениджмънт.

 

   Нашият университет е единствен в България, акредитиран от британска сертификационна агенция (British Accreditation CouncilBAC).

 

   Най-голямото предимство, което даваме на студентите си, са практическата насоченост на обучението и гарантирания  стаж в най-големите компании  в страната.

 

  На амбициозните млади хора се предоставят различни  финансови облекчения –   стипендии за отличен успех, възможности за разсрочено плащане, както и отстъпки при сключени партньорски договори с банки, застрахователни компании, пенсионно- и здравноосигигурителни дружества.

 

   Ние, екипът на Университета по финанси, бизнес и предприемачество, сме отговорни, безкомпромисни, отдадени, предприемчиви, честни, открити, любознателни, учащи се, шантави и различни, визионери  и търпеливи за постигане на резултатите! Нека заедно да следваме мечтите си!