Новини

Новини
УниKредит Булбанк стартира проекта “Моята банка на бъдещето 3.0”
3 7 14

УниKредит Булбанк стартира проекта “Моята банка на бъдещето 3.0”

За трета поредна година УниКредит Булбанк стартира програмата „Моята банка на бъдещето“.
Тя се реализира съвместно с онлайн платформата www.kosher.bg (разработена от JobTiger) и е предназначена за студенти от различни университети и специалности, свързани с банковия бизнес – финанси, икономика, бизнес администрация, маркетинг, информационни технологии, счетоводство и др. Иновативната програма предоставя възможност на участниците да работят по реални бизнес казуси с подкрепата на мениджъри от банката, които да бъдат техни ментори. По време на програмата за участниците ще бъдат организирани и допълнителни обучения.
Програмата „Моята банка на бъдещето“ открива нови хоризонти за развитие пред младежите, давайки им възможност да се докоснат до реалната бизнес среда и да почерпят опит и знания от нея като:
• се срещнат с най-добрия учител – практиката;
• научат нови неща и се включат в специално разработени за програмата обучения;
• работят по реални проекти и представят своите идеи пред мениджмънта;
• получат шанс да се включат в стажантската програма на УниКредит Булбанк и да започнат своята кариера заедно с нас.

За да се включат в програмата, студентите трябва да регистрират онлайн клуб по банкиране в платформата www.kosher.bg и да изразят желанието си да участват в програмата „Моята банка на бъдещето 3.0“. Срокът за записване е не по-късно от 7 септември 2014 г., след което от банката ще се свържат с клубовете, за да ги информират за следващите стъпки. Програмата ще стартира в края на септември и ще приключи в началото на декември.

Тази година участниците ще могат да избират между 5 проекта в областите:
• Корпоративна социална отговорност – проект „ЗА“ следващите 50 години“
• Бизнес клиенти – проект „Разработване на идея за предлагане на нефинансова услуга на клиенти, с цел създаване на среда за бизнес“
• Алтернативни канали – проект „Банкиране в социалните мрежи“
• Технологични и бизнес иновации – проект „UniCredit App Challenge“
• Банкиране на дребно и информационни технологии – проект „Създател на банкови продукти“.

Очаквайте още актуална информация за „Моята банка на бъдещето 3.0“ на Facebook страницата нa Кошер, сайта на банката, Facebook страницата и корпоративния им блог!