Новини

Новини
Започна приемането на кандидатури за "Карол" семестър
16 5 14

Започна приемането на кандидатури за "Карол" семестър

„Карол“ семестър „Инвестиционен и финансов анализ“

Започна приемането на кандидатури за участие в „Карол“ семестър – емблематичната програма на Корпоративен университет „Карол“, чиято тема тази година е „Инвестиционен и финансов анализ“.

  Новото
Освен стандартната учебна програма, студентите ще имат възможност да гостуват и в компании-партньори на „Карол“ от застрахователния и осигурителния бизнес. Ще се срещнат с мениджъри, които ще представят своите дружества като институционални инвеститори.

   Традицията

И тази година в Гигинския манастир ще се проведе уъркшоп, чийто акцент ще бъде върху финансовата култура и ценностите на новото време. Участие в заниманията ще вземе и отец Никанор, бивш брокер в „Карол“.

  Лекторите
По традиция лектори в програмата са водещи мениджъри от компаниите на „Карол“. Сега обаче в Корпоративен университет „Карол“ се разширява географското присъствие на гост-лекторите – тази година с участието на представители на бизнеса от Австралия и Саудитска Арабия.

  Лекциите
Програмата ще включва широк кръг от теми:  оценка на инвестиции, корпоративен и финансов анализ, капиталови пазари, управление на активи, финансови и бизнес решения, ивестиционно банкиране, дялово инвестиране.

  Индивидуалните проекти
Всеки участник ще разполага със свое работно място и компютър в корпоративната библиотека на Финансова група „Карол“, където може да ползва книжния фонд и да работи самостоятелно по своята тема.


Още за проекта и как да кандидатствате:
http://karoll.bg/novini/?tx_ttnews%5Btt_news%5D=660&cHash=ca99bf4002b59fa7d6e3e131f2fa4958