Новини

Новини
Карол семестър: Инвестиционен и финансов анализ
7 5 14

Карол семестър: Инвестиционен и финансов анализ

Корпоративен университет Карол ви кани на презентация на емблематичната си програма Карол семестър, чиято тема тази година е „Инвестиционен и финансов анализ“.
Както винаги, Карол семестър ще се проведе от 1 до 31 юли 2014 г. Кои ще са акцентите, гост-лекторите и какво ще включва програмата тази година? Заповядайте на 8 май от 18 часа в корпоративната библиотека на Карол, ул. „Златовръх“ № 1, за да видите и чуете презентация на програмата и да получите отговорите на въпросите, които ви интересуват.
Програмата отново е насочена към най-добрите, амбициозни, мислещи, учещи, търсещи решения и възможности активни студенти, които имат визия за своето развитие във финансовата сфера. Подходяща е за студенти след 3-ти курс на образователна степен „бакалавър” или  такива, които учат магистратура по икономически специалности в български или чуждестранни висши училища. Какви са другите изисквания, срокове и как ще протече самата процедура по подбор на кандидатите, ще научите по време на презентацията.
Можете да се присъедините към събитието тук:
https://www.facebook.com/events/505001646292432/?ref_dashboard_filter=upcoming
Документите се приемат на адрес education@karoll.bg до 31 май.