Новини

Новини
"Най-добрият трейдър на акции"  - ELANA Global Trader
24 9 13

"Най-добрият трейдър на акции" - ELANA Global Trader

Състезанието "Най-добрият трейдър на акции" е за демо търговия с акции чрез договори за разлика върху акции и борсово-търгувани фондове (ETF) в демо версията на платформата ELANA Global Trader.

Начало: 30 септември, понеделник, 00:00 ч.
Край: 30 октомври, сряда, 24:00 ч.
Кой може да участва:

Всеки желаещ да участва в състезанието трябва да има регистрирана демо сметка в ELANA Global Trader. Демо регистрацията е безплатна и е с период от 30 календарни дни. Тя дава възможност за търговия с виртуални 100 000 евро.
С какво и къде се търгува:

Демо търговията се провежда в платформата с най-голямото разнообразие от финансови инструменти ELANA Global Trader. Участниците имат избор на 8700 договори за разлика върху акции и над 450 акции на борсово-търгувани фондове (ETF) на над 20 борси по света.

Състезанието е фокусирано върху ползването на договори за разлика върху акции, тъй като те дават възможност на трейдърите на акции за изгодна търговия на маржин – акции на повече от 5 000 комапнии могат да се търгуват при маржин изискване от 15%, което означава, че не е необходимо да разполагате с пълната сума на инвестицията, а само с този малък дял от нея. На практика, това означава, че със 100 000 евро можете да изтъргувате акции за 1 млн. евро, например.
Кой печели:

Класирането на участниците се извършва по крайната сума на наличните виртуални средства в демо сметката и реализираната доходност към датата на края на състезанието.

Най-добрият трейдър на акции ще бъде този, който е успял да направи най-висока доходност и съответно да има най-много виртуални средства по сметката си според класирането на топ 10.

Класирането винаги включва търгуващите само с договори за разлика върху акции и ETF, без сделки с други инструменти.
Какво печели:

Първа награда – 800 лв. (равностойност в USD или евро)
Втора награда – 500 лв. (равностойност в USD или евро)
Трета награда – 200 лв. (равностойност в USD или евро)

 

Повече информация за състезанието и условията за участие можете да прочетете тук.