Новини

Новини
Победителят в конкурса Th13teen Arts е  Embrioo.com
18 7 13

Победителят в конкурса Th13teen Arts е Embrioo.com

На 13.07.2013г., събота, се състоя финалът на първия национален конкурс за бизнес идеи в областта на творческите индустрии Th13teen Arts. Участниците имаха на разположение един месец, за да се включат в конкурса и да предложат своите бизнес идеи. В резултат на този срок получихме общо 15 бизнес проекта, от които откроихме 9-те най-добри от гледна точка на тяхната оригиналност, устойчивост, творчески и пазарен потенциал. Деветимата финалисти се явиха на финала и впечатлиха журито и публиката със своите презентации и креативни идеи и доказаха, че в България се осъществяват много значими и новаторски бизнес проекти. 

Победителят в конкурса Th13teen Arts - г-жа Рени Попчева с проекта Embrioo.com, получава освен статуетка и грамота и възможността да представи бизнес идеята си на международния конкурс за творчески предприемачи Creative Business Cup, който ще се проведе през месец ноември тази година в Копенхаген, Дания.

Висшето училище по застрaховане и финанси е партньорът на Embrioo.com, който предоставя материалната си база за ползване, зали, оборудване и част от менторите. Университетът е и един от първите регистрирани в платформата за обмен на идеи.

Повече за Embrioo.com можете да прочетете тук.