Лектори

Лектори

Лектори

 

 

Николай Живанкин

Николай е ръководител качество и сигурност в Булпрос консултинг АД. Има над 15 години професионален опит в ИТ индустрията. Стартира кариерата си като ИТ специалист в Мегалан Нетуърк и ВМА. След това става част от екипа на Адеко България, където е заемал различни технически и мениджърски позиции в HP Global Delivery Center Bulgaria. От 2010 г. е съосновател и мениджър в една от най-големите и бързо развиващите се ИТ компании в България - Булпрос Консултинг АД. В момента, Николай управлява процесите по сигурност и качество в компанията. От 2006 г. Николай търгува с различни инструменти на финансовите пазари - валути, акции, злато, петрол. След раздвижването на крипто пазара в края на 2016 г. той се ориентира и към него.

Емилиян Енев

Емилиян Енев е дигитален предприемач и съосновател на ReCheck - една от първите компании с работещи блокчейн продукти в България.

Той е редовен лектор на събития свързани с децентрализирани технологии и адвокат на блокчейн като бъдещата инфраструктура за обмяна на стойност и данни. Консултира компании за това как да автоматизират и реорганизират процесите си чрез нови подходи - изграждане на блокчейн мрежи, смарт контракти и децентрализирани приложения. Допринася към разработката на пилотни проекти от европейски институции, холандски и немски корпоративни партньори. Емилиян Енев е фокусиран върху практичните измерения на блокчейн и е отдаден на подготовката на компаниите за навлизането й в бизнеса. Победител в конкурси и носител на награди, последното му признание е включването му в ТОП 10 на най-изявените млади личност в България в категория "Наука и технологично развитие" в конкурс на JCI.

   

 

Венимир Петков

е дългогодишен лектор и трейдър на валутните пазари. Има 9-годишен опит като трейдър и 6-години като лектор обучавайки над 1800 души на продажби и трейдинг. Един от пионерите на Блокчейн и крипто в България, като навлиза в тази индустрия още през 2014. Бивш мениджър по продажби и лектор в световния бранд Profit Point, където е обучил над 300 души. Опита на Венимир не се изчерпва само с търговия, той разработва бизнес и търговски стратегии, които преподава лично и участва в множество проекти като консултант или пряко като инвеститор. Основният му фокус е върху: валутни, крипто, фондови и стокови пазари.
 

Радой Стоянов

Радой има над 20 години професионален опит в различни роли - от ръководене на големи екипи и проекти до софтуерно инженерство и консултиране. По-голямата част от мениджърската си кариера прекарва във финансовата и ИТ индустриите. Радой има уникален подход, който съчетава хармонично бизнес аспекта с технологичното познание. Именно това го прави мениджър с доказани успехи в компанията, за която работи. Той е постигнал сериозни успехи при стартирането на иновативни дигитални продукти, оптимизация на бизнес процесите, подобряване на качеството на предлаганите услуги и удовлетвореността на клиентите. В момента Радой отговаря за бизнес стратегията на дигиталните решения в БУЛПРОС - най-голямата по приходи софтуерна компания, основана в България, която притежава и значителен опит с блокчейн и децентрализирани технологии.

 

 

Александър Захариев

работи като старши финансов анализатор в Софтуер Груп. Той има повече от 7 години опит на различни позиции в сферата на финансите, като преди Софтуер Груп се е занимавал с оперативни финанси в PPD, както с и одиторски услуги и консултиране в Grant Thornton. Извън работата си Александър запалено се интересува от теми, свързани с информационните технологии, бизнес иновации и блокчейн разработки. Провежда обучения за блокчейн и дигитални активи в Софтуер Груп, като лансира адаптирането им и в решенията на компанията.