За ВУЗФ

Възможност за безплатно посещение на WEBIT.X

увеличи размера на текстаувеличи размера на текставърни размер на текста по подразбираненамали размера на текстанамали размера на текста
Възможност за безплатно посещение на WEBIT.X
Възможност за безплатно посещение на WEBIT.X
Възможност за безплатно посещение на WEBIT.X
05 Юни 2018

На 27 юни от 19:00 часа в Арена Армеец ще се състои едно от най-грандиозните и интересни събития за годината - WEBIT.X, където ще бъдат представени най-големите съвременни технологични изобретения.


Националното представителство на студентските съвети в Република България (НПСС) съвместно със Съвета на ректорите откриват процедура по предоставяне на 5000 ваучера за студенти на възраст между 16 и 23 години, които ще имат възможност да посетят безплатно проекта Webit.X.

Инициативата има за цел да докосне младите хора до бъдещето, като им даде възможност за близък контакт с някои от най-големите съвременни технологични изобретения. Студентите, желаещите да участват, е необходимо да се регистрират като попълнят формата: https://goo.gl/forms/fsd0VSxHxQYwQYaI2

Присъстващите на проекта Webit.X ще имат възможност да се  срещнат с хуманоидния робот с гражданство - София, персонална летателна система Iron Man - велосипеда на бъдещето, киборг - симбиоза между човек и машина - “бъдещите подобрени хора” и много други изобретения.

Партньори са: Министерството на образованието и науката, Министерството на младежта и спорта, Съветът на ректорите и Националното представителство на студентските съвети, които ще подберат най-добрите и успешни студенти от страната.

Повече за проекта може да научите на: www.webit.bg/x

 
всички новини
Разработка от Калипърс