За ВУЗФ

Стартира регистрацията за конкурса "Млад Одитор"2 018

увеличи размера на текстаувеличи размера на текставърни размер на текста по подразбираненамали размера на текстанамали размера на текста
Стартира регистрацията за конкурса "Млад Одитор"2 018
Стартира регистрацията за конкурса \
Стартира регистрацията за конкурса \
23 Март 2018

На 19 март 2018 г. за седма поредна година стартира конкурсът „Млад одитор“.
Основни организатори на конкурса са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Одиторски дружества „Ейч Ел Би България“ ООД и „Захаринова и партньори“ ООД.
За тези седем години „Млад одитор“ се доказа като един от малкото успешни състезателни формати, събирайки на едно място студенти от различни университети в България с интереси в сферата на счетоводството и одита.
Идеята за конкурса се ражда поради съществуващата до известна степен неяснота около фигурата на одитора, както и за да се утвърди необходимостта от външна, независима и максимално обективна оценка за финансовото състояние на компаниите.
Конкурсът и през 2018 г. ще премине през 3 етапа на регистрация, тест и казус.
Първият етап е регистрацията на участниците, която ще се извършва от 19 март до 16 април 2018 г. Всеки един участник се счита за регистриран след коректно попълнена и депозирана форма за регистрация. Формата за регистрация се намира на сайта на състезанието –  http://mladoditor.vuzf.bg/?page_id=57
След приключване на срока за регистрация, допуснатите участници за втори етап получават на електронната си поща, посочена във формата за регистрация, потребителско име и парола за достъп до профила си в платформата.
Всичко за последващите етапи може да се намери на сайта http://mladoditor.vuzf.bg/
Право да участват като състезатели имат всички студенти, обучаващи се в специалностите  финанси, счетоводство и контрол и одит от всички висши училища в България и чужбина, независимо от образователно-квалификационната степен и формата, в която се обучават. Конкурсът се провежда на български език.
През 2017 г. в конкурса се включиха студенти от над 11 университета в страната, сред които Висшето училище по застраховане и финанси, СУ „Св. Климент Охридски“, УНСС, Стопанската академия „Д. А. Ценов“ – Свищов, Икономическия университет – Варна, Бургаския свободен университет, Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ и др. До втория етап, решаването на тест, бяха допуснати 70 участници. До третият етап, решаването на казус, бяха допуснати издържалите теста с над 60% верни отговора.
Тази година организаторите ще предложат много и различни награди на успешно изявилите се кандидати. Стажове в специализирани компании, парични награди, стипендии за последващо образование – това са само част от наградите за победителите в конкурса "Млад одитор" - 2018 г.

 
всички новини
Разработка от Калипърс