За ВУЗФ

ВУЗФ стартира прием през февруари в ОКС “бакалавър” и “магистър”

увеличи размера на текстаувеличи размера на текставърни размер на текста по подразбираненамали размера на текстанамали размера на текста
ВУЗФ стартира прием през февруари в ОКС “бакалавър” и “магистър”
ВУЗФ стартира прием през февруари в ОКС “бакалавър” и “магистър”
ВУЗФ стартира прием през февруари в ОКС “бакалавър” и “магистър”
16 Януари 2017

Студентите в бакалавърска форма, които желаят да се прехвърлят или да продължат обучението си във ВУЗФ, могат да го направят още през февруари. Те, както и кандидатите за магистърска степен, могат да се запишат и стартират обучението си идния месец. Това им дава предимство да започнат обучението си цели 8 месеца по-рано. Срокът за кандидатстване е до 15 февруари, като документи се подават на място в сградата на ВУЗФ или онлайн за бакалавър или магистър. За повече информация можете да се свържете с дирекция "Учебна дейност" на телефон 02/401 58 11 или 02/401 58 12.

Само за новата учебна 2016/2017г., ВУЗФ създаде шест нови магистърски програми с партньори като ДЗИ, Fibank, Trace, компании в сферата на Туризма, ИТ и журналистиката и други. Информация за тях може да намерите ТУК. Като цел, ВУЗФ си постави да създаде още програми, които да запълнят нуждите на бизнеса и да направят студентите ни желани, ценни и търсени кадри.

Учениците, на които им предстои завършване на средно образование през 2017 г., също могат да кандидатстват за прием още сега в единствения профилиран университет в сферата на финансите, бизнеса, икономиката и предприемачеството в България.  

ВУЗФ предлага и обучение в докторска степен, като за канидат-докторантите приемът е целогодишен. За кандидатстване в докторска програма може да се свържете с Росица Петрова на на тел: 02/ 401 58 19 или на е-мейл r_petrova@vuzf.bg.

Всички прогами в бакалавърска и магистърска степен на ВУЗФ можете да намерите ТУК

 
всички новини
Разработка от Калипърс