За ВУЗФ

Кои са "Талантите в бизнеса"? - Детелина Смилкова, вицепрезидент на ВУЗФ, в "Бизнес старт" по Bloomberg TV, 06.02.2017 г.

увеличи размера на текстаувеличи размера на текставърни размер на текста по подразбираненамали размера на текстанамали размера на текста
Кои са "Талантите в бизнеса"? - Детелина Смилкова, вицепрезидент на ВУЗФ, в "Бизнес старт" по Bloomberg TV, 06.02.2017 г.
06 Февруари 2017, http://www.bloombergtv.bg/

Bloomberg TV Bulgaria започва кампания за търсене на талантите в бизнеса. Целта е да се стимулират компаниите да показват талантите, които имат, както и добрите примери с цел подобряване на бизнес климата у нас. Кампанията ще продължи 9 месеца и ще приключи в навечерието на конференцията на Bloomberg TV Bulgaria през октомври. Това обяви главният редактор на телевизията Димитър Вучев в ефира на "Бизнес старт" с водещ Йоанна Николова. В предаването вицепрезидентът на ВУЗФ, Детелина Смилкова, сподели, че критериите за подбор не могат да бъдат унифицирани, а за по-младите задължително трябва да има кариерни пътеки. Тя подчерта, че българските HR мениджъри не отстъпват по нищо на чуждестранните, както и, че сериозен проблем в момента е липсата на ясна политика за това в кои области има нужда от кадри.

Повече вижте в предаването ТУК.

Разработка от Калипърс