За ВУЗФ

Бутиково обучение

увеличи размера на текстаувеличи размера на текставърни размер на текста по подразбираненамали размера на текстанамали размера на текста

Основен принцип в стратегията на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) е утвърждаването и развитието на т. нар. бутиково обучение.  Различното при този иновативен метод е интердисциплинарният подход и обучението в малки групи,  с цел по-добро осъществяване на личен контакт между преподавател и студент.

Бутиковото обучение поставя студента в центъра на образователния процес. В допълнение, възпитаниците на ВУЗФ се обучават в луксозна и спокойна обстановка, далеч от шума и напрежението на градския център.

В стремежа си към постоянно усъвършенстване и развитие на най-съвременните методи и стандарти в образованието, ВУЗФ предлага и различни форми на обучение – редовна, задочна, дистанционна, както и обучение по индивидуален план.


ВУЗФ е един от над 1000-та университета, които участват в trendence Graduate Barometer; европейска анкета за професионална реализация и образование.

Тук можете да разгледате резултатите на университета за последните три години:

 

2011

2012
 
2013

Разработка от Калипърс